new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович

3 курс (ТК-3-4)

 

ТК-IIІ-4 ауд. ауд. пара день
      1 П о н е д і л о к
      2
      3
ЗХТП (цукор) (лаб) доц. Шульга С.А., ас. Молодницька О.М. — 1,3,5,7 т. ЗХТП (вода) (лаб) проф. Виговський В.Ю., доц. Овдієнко С.О. — 9,11,13,15 т. А-548   4
ЗХТП (цукор) (лаб) доц. Шульга С.А., ас. Молодницька О.М. — 1,3,5,7 т. ЗХТП (вода) (лаб) проф. Виговський В.Ю., доц. Овдієнко С.О. — 9,11,13,15 т. А-548   5
ЗХТП (консерви) (лаб) Іп. ас. Баклан І.О. А-123   6
      7
      1 В і в т о р о к
      2
      3
      4
ЗХТП (брод) (лек) доц. Куц А.М. А-519   5
Фізико-хімічні основи технології консервованої продукції (лек) доц. Жеплінська М.М. А-545   6
      7
      1 С е р е д а
      2
      3
      4
Технології консервної галузі (лек) доц. Точкова О.В. А-305   5
Мікробіологія галузі (лаб) доц. Воронцов О.О., ас. Ковтун С.В. А-432   6
      7
Фізико-хімічні основи технології консервованої продукції (лаб) Іп. доц. Жеплінська М.М. А-123   1 Ч е т в е р
Фізико-хімічні основи технології консервованої продукції (лаб) Іп. доц. Жеплінська М.М. А-123   2
Фізико-хімічні основи технології консервованої продукції (лаб) ІІп. доц. Жеплінська М.М. А-123   3
Фізико-хімічні основи технології консервованої продукції (лаб) ІІп. доц. Жеплінська М.М. А-123   4
      5
      6
      7
      1 П ‘ я т н и ц я
      2
Технології консервної галузі (лаб) ІІп. доц. Точкова О.В. А-123   3
Контроль якості та безпечності консервованої продукції (лек) доц. Левківська Т.М. А-305   4
Основи промислового будівництва та санітарної техніки (лек) доц. Євтушенко О.В. Ж-320   5
      6
      7

 

Поділитися у соц. мережах