new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
hlib
369
0
04.11.2014

Хлібокомбінат №11 м.Києва

назад

Студенти 3 курсу спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» разом зі своїм наставником, доцентом кафедри технологіїконсервуванння Оксаною Точковою побували на хлібокомбінаті №11 м.Києва, де провели виїзне практичне заняття зметою ознайомлення з технологічними процесами та технологічним обладнанням виробництва хлібобулочних виробів.

 
Сьогодні колектив хлібокомбінату з чисельністю 760 чоловік при цілодобовому режимі основного виробництва випускає щоденно понад 110 тон, це понад 90 позицій хлібулочних здобних, сухарних, бараночних, кондитерських виробів, зокрема печиво, кекси, напівфабрикати для тортів. Вся продукція випускається по традиційним технологіям без консервантів та поліпшувачів та ГМО.

 
В 2010 році на хлібокомбінаті закінчилась одна з масштабних реконструкцій лінії з виробництва сухарних виробів. Було встановлено нове пічне обладнання та створено автоматичне фасувально-пакувальне відділення.  Замкнений цикл нового обладнання дозволить  уникнути ручної праці на лінії від печі до упаковки.

 
Хлібокомбінат до недавнього часу не встигав забезпечувати  замовлення  торгівельної мережі по фасованим сухарям у зв’язку із недостатньою потужністю існуючої лінії і відсутністю автоматизованої фасувально-пакувальної ділянки.
Реалізація інвестиційного проекту по заміні печей ( старої ПХС- 25 на піч Г4-ХП2,1-31-01 ШМЗ, Росія), встановлення кулера для охолодження сухаря (ШМЗ, Росія), дозувального комплексу «Ishida»(Японія) та пакувального автомату «Matrix» (США) дало змогу вирішити цілий комплекс проблем.

 
Колектив підприємства по праву пишається якістю продукції, яка неодноразово перемогала на численних виставках та конкурсах, а, головне,  користується  неабияким попитом споживачів.

 
Отримані знання студенти використають при вивченні ними дисципліни «Технлогія хліба та кондитерських виробів», яку в наступньому семестрі вже без остраху зможуть здати на «відмінно». Саме таке відчуття вони отримали після незвичного заняття.

Поділитися у соц. мережах
Відгуки
Залишити відгук

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семнадцать + 11 =