new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
03
112
0
19.02.2017

“ICTV» «СТОП 5»

назад

На кафедрі технології консервування відбулася зйомка передачі телеканалу “ICTV» «СТОП 5», репортаж якої вийшов на екрани телебачення 12.02.17.

 

Темою передачі було актуальне і болюче питання сьогодення – фальсифікація продукції в супермаркетах.

 

Доцентом Точковою Оксаною Василівною був підготовлений матеріал, щодо використання різних способів «покращення» товарного вигляду сировини в супермаркетах.

 

Так, для «покращення» м’ясної продукції використовують фермент – трансглютаміназу, що «склеює» низькосортні шматки м’яса. В подальшому така продукція пропонується споживачеві, як високосортна м’ясна сировина.

 

Піднімалось питання дитячого харчування в Україні – а саме безпека вживання такої продукції.

 

Але головною проблемою винесеною на розсуд глядачеві, була квашена продукція супермаркетів. Зокрема, питання щодо користі і безпеки, якості і тривалості зберігання.

 

Глядач на основі представлених і доведених фактів сам робить висновки щодо безпечності та доцільності покупок таких товарів.

Поділитися у соц. мережах
Відгуки
Залишити відгук

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 + 13 =