new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
04
26
0
19.04.2017

ІПР

назад

Напередодні студенти групи ТК-3-13 разом із доцентом кафедри технології консервування Світланою Матко та куратором Ольгою Бендерською відвідали провідний науковий заклад Інститут продовольчих ресурсів НААН України.

 

На сьогоднішній день — це сучасний науково-дослідний центр, що займається проблемами безпечності продуктів харчування та розробкою нових технологій.

 

Співробітники Інституту познайомили студентів із сучасними видами цукрозамінників на основі апіпродуктів та розробками в галузі технології цукру та полісахаридів. Також фахівці провели ознайомчу екскурсію в науково-дослідній лабораторії інституту та радо відповідали на всі питання стосовно приладів та устаткування.

 

Але особливу увагу студентів привернула лабораторія проблем переробки продукції рослинництва,  яка займається розробкою сучасних видів біопалива та впровадженням ресурсозбережних технологій.

 

Студенти та співробітники кафедри технології консервування висловлюють щиру вдячність фахівцям Інституту продовольчих ресурсів за надану можливість ознайомитися з роботою сучасного наукового центру та сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

Поділитися у соц. мережах
Відгуки
Залишити відгук

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двадцать + десять =