new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
01
128
0
11.05.2017

Лаб. роб. на тему «Визначення екстрактивності сушених продуктів»

назад

11 травня 2017 року студенти спеціальності 181 «Харчові технології» групи ТК-2-13 з професором Віталієм Шутюком та асистентом Ольгою Бендерською зробили нову для кафедри технології консервування лабораторну роботу на тему «Визначення екстрактивності сушених продуктів». Досліди проводили для сушених абрикос, кишмишу та журавлини.

 

Студенти визначили в сушені продукції:

 

– масову частку розчинних сухих речовин рефрактометричним методом після екстрагування гарячою водою;

 

– загальну (або титровану) кислотність сушеної сировини визначають методом титрування в присутності індикатора фенолфталеїну.

 

В кінці роботи на основі отриманих даних студенти навчилися робити висновок про якість сушених продуктів та дотримання технологічних параметрів процесу сушіння.

Поділитися у соц. мережах
Відгуки
Залишити відгук

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

десять − 1 =