new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
04
59
1
30.03.2017

Лабораторна робота 30 березня 2017 року

назад

Студенти кафедри технології консервування розширюють знання із харчових технологій В рамках вивчення дисципліни «Основи кріогенних і сушильних технологій» студенти 2 курсу спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» ознайомилися із можливістю застосування сушених продуктів рослинного походження в технологіях виготовлення хлібобулочних виробів в сучасній науковій лабораторії «Leipurin».

Лабораторну роботу провів професор кафедри технології консервування Віталій Шутюк з безпосередньою активною допомогою співробітників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів аспіранта Анастасії Шевченко та старшого лаборанта Ольги Лівицької. Студенти провели повний цикл приготування хлібобулочних виробів, виготовили зразки із внесенням сухих харчових порошків та провели їх дегустаційну оцінку.

Студенти дуже активно брали участь у процесі виготовлення виробів і задавали багато запитань щодо їх виробництва в умовах підприємств

Поділитися у соц. мережах
Відгуки
Залишити відгук

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четырнадцать − восемь =