new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
_Levkivska
837
0
18.05.2014

Левківська Тетяна Миколаївна

назад

В 2004 році отримала диплом магістра за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування і переробки плодів та овочів».

 

З 2004 року працювала асистентом на кафедрі процесів і апаратів харчових виробництв та технології  консервування,

 

З 2011 року – на кафедрі технології консервування 2012 році захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня к. т. н. зі спеціальності 05.18.13 – «Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів». У науковому добірку 12 патентів України на винахід, 29 патентів України на корисну модель, 23 статті та більше 40 тез доповідей на науково-практичних конференціях, в т.ч. і закордонних; 10 методичних рекомендацій та
10 лабораторних практикумів.

 
На даний час виконує обов’язки секретаря кафедри, є куратором групи ТК-4-13, відповідає за методичну роботу та методичне забезпечення на кафедрі; розподіл
педагогічного навантаження, приймає участь у розробленні навчальних планів для студентів освітніх ступенів «бакалавр» та «магістр».

 

Викладає дисципліни «Технологія консервної галузі», «Технологія консервів для дитячого та дієтичного харчування», «Хімія та технологія сировини в галузі», «Харчові добавки в технологіях консервованих продуктів», «Технологія зберігання та перероблення водних біоресурсів», «Наукові основи комплексного перероблення водних біоресурсів».

 

Керує  магістерськими роботами та дипломними проектами.

Поділитися у соц. мережах