new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
07
113
0
26.03.2016

Лейпурін

назад

Заняття з «Моделювання та створення інноваційних продуктів» в лабораторії «Leipurin»

В розрізі вивчення дисципліни «Моделювання та створення інноваційних продуктів в харчовій промисловості» студенти 4 курсу спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» провели лабораторне заняття на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів в лабораторії компанії «Leipurin». Під керівництвом доцентів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлії Бондаренко та кафедри технології консервування Віталієм Шутюком студенти познайомилися з широким асортиментом хлібобулочної продукції, яку можна випікати в даній тестовій пекарні.

 

Під час лабораторного заняття студенти з доцентом Юлією Бондаренко власноручно провели повний цикл приготування хлібобулочних виробів. Також студенти оцінили технологічне обладнання для випікання важливого продукту для населення та вкінці заняття продегустували випечені вироби.

Поділитися у соц. мережах
Відгуки
Залишити відгук

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

20 − 18 =