new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
IMG_20171128_122032
227
0
30.11.2017

Майський чай

назад

Студенти кафедри технології консервування під керівництвом доцента Терлецької В.А. та старшого викладача Рубанки К.В. відвідали ТОВ «Компанія Май Україна» На підприємстві вони змогли ознайомились із технологією виробництва чаю «Майский чай», «Лісма», «Curtis» та «Richard». Магістранти спеціалізації «Технологія харчових продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів» побували у відділені підготовки сировини, купажному, фасувальному цеху, в складському приміщені та виробничій лабораторії. Порівняли процес фасування чаю в пакетики у вигляді пірамідки, однокамерні та двохкамерні прямокутники які зкріплюють за допомогою скоб або зв’язують ниткою та сашет. Особливу цікавість викликала спроба роботи тітестерами, коли присутнім випала нагода професійно проаналізували та порівняти органолептичні показники різних видів чаю.
Студенти кафедри технології консервування висловили щиру вдячність за надану можливість та сподіванняна можливість подальшої співпраці.

Поділитися у соц. мережах
Відгуки
Залишити відгук

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два × 3 =