new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович

Наукова робота

На сьогодні наукова робота кафедри проводиться за напрямами:

 

– розроблення технологій нових видів продуктів із нетрадиційних видів сировини;

– розроблення наукових основ енергозбереження технології видів консервованих продуктів із рослин;

– розроблення інноваційних технологій виготовлення продуктів профілактичного та дієтичного призначення;

– удосконалення та оптимізація наявних технологічних процесів із метою підвищення якості кінцевих продуктів і зниження їх собівартості;

– розроблення нових прогресивних маловідходних технологій високоякісних продуктів сушіння;

— наукове обґрунтування технологічних режимів первинної обробки і зберігання продукції рослинництва та показників її якості.

– науково-технічні, методологічні та розрахункові засади ресурсозбережних енерготехнологічних комплексів сушіння харчових продуктів та сировини.

 

Науковці кафедри розробили десятки нових інноваційних технологій щодо застосування нетрадиційної сировини в продуктах оздоровчо-профілактичного і спеціального призначення.

На кафедрі регулярно видаються і поновлюються методичні рекомендації до вивчення дисциплін, практичної підготовки студентів, магістрантів, курсового і дипломного проектування, індивідуальної та самостійної роботи студентів тощо. Широке використання викладачами комп’ютерної техніки значно підвищило рівень і поліпшило якість методичних розробок, сприяло більшій індивідуалізації навчального процесу.

 

На кафедрі ведеться підготовка кадрів у аспірантурі та відкрита докторантура за спеціальністю 05.18.13 «Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів».

Кафедра виступає співорганізатором міжнародних науково-практичних конференцій за участю науковців та представників з промисловості.

 

Патенти кафедры :

Поділитися у соц. мережах