new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
02
48
0
04.09.2018

Нова спеціалізація у магістрантів кафедри

назад

В цьому навчальному році на кафедрі технології консервування розпочали підготовку
магістрів за освітньою програмою «Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів»
спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології».
Під час навчання магістранти вивчатимуть:

  • питання переробки різних видів риб і нерибних морепродуктів;
  • традиційні та сучасні технології холодильного зберігання, консервування, засолу,
    в’ялення, сушіння і копчення ставкової й океанічної риби;
  •  технологічні прийоми приготування рибних напівфабрикатів і кулінарних виробів;
  •  рецептури, основні параметри технологічних процесів, якісну оцінку готової продукції,
    умови і терміни зберігання;
  •  напрямки і закономірності зміни якості вихідної сировини і його впливу на технологічний
    процес виробництва напівфабрикатів, фаршів і готових кулінарних виробів при використанні
    різних технологій: традиційних і сучасних модифікованих.

Бажаємо успіхів магістрантам «Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів».

Поділитися у соц. мережах
Відгуки
Залишити відгук

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двадцать − 14 =