new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
news104
До уваги магістрантів другого року навчання! 21.12.2017
Шановні магістранти другого курсу навчання! Колектив кафедри технології консервування вітає Вас з Новорічними і Різдвяними святами та інформує, що в лютому 2018 року відбудуться захисти магістерських робіт. З більш детальною інформацією щодо захистів магістерських робіт із спеціальності 181 «Харчові технології» та спеціалізацій «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» і «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини чаю, кави та прянощів» більш детально можна ознайомитися на кафедрі. Захист ТК                  Захист ЧК
50 переглядів, відгуків немає
детальніше
24312641_1993314464283303_4028696907011907264_n
«Fresh Business Expo» 10.12.2017
Міжнародна виставка для галузі плодів та овочів України та країн СНД «Fresh Business Expo», яка проводилась в період з 5 по 7 грудня 2017 року в Міжнародному виставковому центрі в Києві, відзначилась великою кількістю компаній, які займаються як вирощуванням і переробкою сировини так і обладнанням для її переробки.   Студенти кафедри технології консервування відвідали Fresh Business Expo та мали змогу ознайомитися із сучасними тенденціями в технологіях зберігання та переробки плодів та овочів.   Цього року на виставці було представлено більш ніж 50 компаній-учасників із різних країн. Приємно відзначити, що студенти...
57 переглядів, відгуків немає
детальніше
IMG_20171128_122032
Майський чай 30.11.2017
Студенти кафедри технології консервування під керівництвом доцента Терлецької В.А. та старшого викладача Рубанки К.В. відвідали ТОВ «Компанія Май Україна» На підприємстві вони змогли ознайомились із технологією виробництва чаю «Майский чай», «Лісма», «Curtis» та «Richard». Магістранти спеціалізації «Технологія харчових продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів» побували у відділені підготовки сировини, купажному, фасувальному цеху, в складському приміщені та виробничій лабораторії. Порівняли процес фасування чаю в пакетики у вигляді пірамідки, однокамерні та двохкамерні прямокутники які зкріплюють за допомогою скоб або зв’язують ниткою та сашет. Особливу цікавість викликала спроба роботи тітестерами,...
55 переглядів, відгуків немає
детальніше
07
Міжнародний день студента 19.11.2017
17 листопада 2017 року проректор з навчально-виробничої діяльності та розвитку, завідувач кафедри технології консервування, професор Бессараб Олександр Семенович вручив грамоти кращим студентам кафедри за відмінні успіхи у навчанні, активну громадську діяльність та з нагоди Міжнародного дня студента.   До привітань долучилися професор Віталій Шутюк, старший викладач Станістав Крижановський і асистент Ольга Бендерська. Пролунало багато теплих слів та побажань. Завершилось свято спільним кафедральним фото.   [gallery link="file" columns="7" ids="2726,2727,2728,2729,2730,2731,2732"]
69 переглядів, відгуків немає
детальніше
03
Відкрите заняття Галінської О.С. 08.11.2017
7 листопада 2017 року відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри технології консервування Галінської Олександри Сергіївни з дисципліни «Технології консервування плодів та овочів» на тему «Купажування плодових та овочевих соків для отримання напоїв заданого складу» студентам 3-го курсу 17 групи напряму підготовки «Технології продуктів бродіння і виноробства» скороченого терміну навчання.   На відкритому лабораторному занятті були присутні викладачі кафедри та представник Навчально-методичного управління Алла Володимирівна Оскілко.   На лабораторному занятті студенти навчилися розробляти рецептури, здійснювати розрахунки купажів та визначати собівартість отриманих сумішей. В заключній частині заняття проведено дослідження органолептичних та фізико-хімічних...
61 переглядів, 1 відгук
детальніше