new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
CE108E2A-3511-455D-8FE6-DC66C90C844A
WorldFood Ukraine 2018 30.10.2018
У жовтні 2018 року у Міжнародному виставковому центрі відбулася 21- а Міжнародна виставка WorldFood Ukraine – найбільша в Україні виставка продуктів харчування та напоїв. У вівторок 23 жовтня даний захід відвідали студенти ІІ курсу 18 групи скороченого терміну навчання спеціальності 181 «Харчові технології» разом з доцентом Точковою Оксаною Василівною та куратором групи асистентом кафедри технології консервування Галінською Олександрою Сергіївною.   Студенти мали змогу познайомитися з представленими новинками в галузі виробництва продуктів харчування та напоїв, а також з сучасним технологічним обладнанням різноманітних виробників. Ознайомилися з продукцією нових заводів на ринку України...
28 переглядів, відгуків немає
детальніше
18 10 06 1
День відкритих дверей на кафедрі технології консервування 09.10.2018
У суботу, 6 жовтня, кафедра технології консервування взяла активну участь у Дні відкритих дверей Університету.   Велика кількість яскравих рекламних плакатів не давала відвідувачам та майбутнім абітурієнтам швидко зорієнтуватися і вибрати саме свою спеціальність – улюблену на все життя.   Викладачі кафедри, а також ініціативні студенти і магістранти, показали відвідувачам переваги навчання на кафедрі технології консервування.   Кафедра представляла три спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів» і «Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів».   Детально...
64 переглядів, відгуків немає
детальніше
18 10 03 4
Екскурсія на ТОВ «Компанія Май Україна» 05.10.2018
Третього жовтня в рамках лабораторного заняття із дисципліни «Технології харчових концентрованих продуктів, чаю кави та прянощів» відбулася екскурсія студентів V курсу з викладачами спецдисциплін на підприємство МАЙ Foods Ukraine. ТОВ «Компанія Май Україна» - маркетинг-орієнтована інноваційна компанія, яка успішно розвивається на ринку чаю вже 20 років. Продукція «Компанії Май Україна» представлена чайними брендами «Майский», «Лісма», «Curtis» та «Richard», які неодноразово були нагороджені найвищими нагородами на міжнародних конкурсах. Працівники підприємства, а в минулому – випускники кафедри технології консервування, гостинно зустріли студентів та провели змістовну та цікаву екскурсію. Магістри спеціалізації «Технологія харчових...
50 переглядів, відгуків немає
детальніше
02
Нова спеціалізація у магістрантів кафедри 04.09.2018
В цьому навчальному році на кафедрі технології консервування розпочали підготовку магістрів за освітньою програмою «Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів» спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології». Під час навчання магістранти вивчатимуть: питання переробки різних видів риб і нерибних морепродуктів; традиційні та сучасні технології холодильного зберігання, консервування, засолу, в’ялення, сушіння і копчення ставкової й океанічної риби;  технологічні прийоми приготування рибних напівфабрикатів і кулінарних виробів;  рецептури, основні параметри технологічних процесів, якісну оцінку готової продукції, умови і терміни зберігання;  напрямки і закономірності зміни якості вихідної сировини і його впливу...
47 переглядів, відгуків немає
детальніше
17
Завершились захисти бакалаврів 27.06.2018
На кафедрі технології консервування завершились захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів, де у засіданні ДЕК брали участь співробітники кафедри, професори Олександ Бессараб і Віталій Шутюк, доценти Тетяна Левківська і Віта Терлецька. На захисті також були присутні викладачі  кафедри, які достойно підготовили своїх вихованців.   Усі доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї творчої та експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання.   Теми дипломних проектів були присвячені модернізації та реконструкції цехів і відділень діючих підприємств консервної та харчоконцентратної промисловості. У дипломних проектах запропоноване впровадження сучасних прогресивних технологій виробництва продуктів на основі...
135 переглядів, відгуків немає
детальніше