new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
01
Екскурсія на ПАТ «Білоцерківський консервний завод» 16.09.2019
11 вересня 2019 року викладачі кафедри технології  консервування організували ознайомлювальну екскурсію для здобувачів вищої освіти зі спеціальності харчові технології Навчально-наукового інституту харчових технологій на ПАТ «Білоцерківський консервний завод». Здобувачі побачили процес виробництва маринованих томатів на замовлення торгової мережі США і консервованого відновленого зеленого горошку. Крім технологічних процесів екскурсанти ознайомилися з асортиментом продукції яка знаходиться на складі та мали змогу дегустувати деякі види продукції.   Колектив кафедри вдячний за організацію екскурсії заступнику голови правління з загальних питань та охорони праці Урсол Валерію Івановичу і змістовну розповідь про підприємство заступнику голови правління...
32 переглядів, відгуків немає
детальніше
kons-32-21-06-2019
Успішне сходження до вершин наукового Олімпу молодого науковця кафедри технології консервування 21.06.2019
21 червня успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів старший викладач кафедри технології консервування Ольга Бендерська. Науковий керівник – професор Олександр Бессараб.   Дисертаційне дослідження було присвячене вдосконаленню та науково-технічному обґрунтуванню технології перероблення томатів для отримання томатних соусів із додаванням пасти із томатного насіння. Під час роботи за темою здобувач вивчила технологічні властивості томатів технічної та фізіологічної стиглості, встановила раціональні методи зменшення кількості глікоалкалоїдів томатів, дослідила вплив...
67 переглядів, відгуків немає
детальніше
04
Бакалаври 2019! 20.06.2019
Завершення 2018/2019 навчального року кафедри технології консервування супроводжувалося захистами кваліфікаційних робіт бакалавра здобувачів освіти денної, денної скороченої та заочної форм навчання.   До складу екзаменаційної комісії ввійшли співробітники кафедри, професори Олександ Бессараб і Віталій Шутюк, доценти Тетяна Левківська і Віта Терлецька та асистент Олександра Галінська. Теми дипломних проектів були присвячені модернізації й реконструкції цехів і відділень діючих підприємств консервної та харчоконцентратної промисловості. У дипломних проектах запропоноване впровадження сучасних прогресивних технологій виробництва продуктів на основі фруктів, овочів, прянощів, чаю та кави, встановлення сучасного енергозберігаючого обладнання, розроблення нового асортименту продукції.   Члени...
65 переглядів, відгуків немає
детальніше
02
«Основи кріогенних технологій» 07.05.2019
За доброю багаторічною традицією на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбулося лабораторне заняття для студентів групи ТК-3-9 ск кафедри технології консервування.   Заняття відбулося в рамках вивчення дисципліни «Основи кріогенних технологій». Асистент Гришуков Юрій Олександрович детально розповів студентам принципи роботи промислових та побутових холодильних установок та основні особливості їх роботи та відмінності будови.   Лабораторна робота супроводжувалось наочною демонстрацією, що викликало неабиякий інтерес студентів та безліч додаткових питань.   [gallery columns="5" link="file" ids="2908,2909,2910,2911,2912"]
92 переглядів, відгуків немає
детальніше
060
Ювілейна 85-та Міжнародна наукова конференція 12.04.2019
11 квітня в університеті розпочала роботу ювілейна 85-та Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», традиційними учасниками якої стали молоді науковці з усіх куточків України, близького і далекого зарубіжжя.   Кафедра технології консервування традиційно представила окрему наукову секцію. Урочисто відкрив роботу секції професор кафедри Віталій Шутюк, який тепло привітав молодих науковців, побажав плідної й цікавої роботи та відзначив значущість наукових пошуків в сфері перероблення плодово-овочевої сировини, як однієї із найбільш вагомих для України. Очолила роботу секції старший викладач...
75 переглядів, відгуків немає
детальніше
bedava bonus casino siteleri slot oyna 1xbet online casino youwin Home – Google Domains http://soccersite.net Casino Siteleri - En İyi Casino Siteleri - Güvenilir Casino Siteleri http://casino-matis.com