new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
14
Завершилися захисти здобувачів вищої освіти 18.02.2020
На кафедрі технології консервування з 11 по 14 лютого 2020 року відбулися основні захисти здобувачів вищої освіти: – дипломних проектів для фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології» освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» заочної форми навчання; – магістерських робіт фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології» освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітніми програмами «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів» і  Технології зберігання...
139 переглядів, відгуків немає
детальніше
pisarev1-06-12-2019
Успішний захист дисертаційної роботи асистентом кафедри технології консервування Максимом Писарєвим 10.12.2019
6 грудня успішно захистив дисертаційну роботу асистент кафедри технології консервування Максим Писарєв на тему «Удосконалення технологій переробки сучасних сортів картоплі з отриманням нових напівфабрикатів та консервованих продуктів» виконану під керівництвом доцента Галини Бандуренко.   Дослідження здобувача були спрямовані на отримання нових напівфабрикатів і можливість інтенсифікації процесу сушіння на основі сучасних сортів картоплі «Купава», «Серпанок» і «Водограй».   Результати роботи здобувача пройшли промислові випробування у виробничих умовах ТОВ «Продсеріс ІР», ТОВ «Клуб чіпсів», ТОВ «АККО Інтернешнл». За  результатами досліджень науковцем отримані 6 патентів України на винахід і 6 патентів України на...
171 переглядів, відгуків немає
детальніше
09
День відкритих дверей на кафедрі технології консервування 02.12.2019
Індивідуальний підхід до кожного абітурієнта – девіз кафедри технології консервування НУХТ. Ми робимо основний акцент на те, щоб абітурієнти отримали максимум корисної інформації та задоволення завітавши до нас.   В день «Відкритих дверей» нашого університету загалом і до кафедри в тому числі, завітали учні шкіл та студенти Боярського коледжу екології і природних ресурсів НУБіП та Вінницького коледжу НУХТ з викладачем Світланою Костянтинівною. Гості мали прекрасну нагоду ознайомитися з особливостями навчання в університеті та оцінити переваги навчання в НУХТ в ході екскурсій.   Викладачі кафедри проф. Шутюк В.В, доц. Матко С.В.,...
182 переглядів, відгуків немає
детальніше
10
Вітання з Міжнародним днем студента! 19.11.2019
З нагоди Міжнародного дня студента на кафедрі технології консервування Національного університету харчових технологій відбулося позачергове урочисте засідання кафедри. Завідувач кафедри професор Бессараб О.С. привітав всіх здобувачів вищої освіти зі святом.   Олександр Семенович звернув увагу присутніх на важливість вищої освіти з огляду на високі стандарти сучасного життя: «Країні вже сьогодні потрібні ваші знання, ваш реальний внесок у справу державотворення, велику справу побудови демократичної процвітаючої України.»   На завершення О.С. Бессараб кращим здобувачам вищої освіти, які навчаються за напрямами кафедри, вручив Почесні грамоти з нагоди свята.   [gallery link="file" columns="9" ids="2966,2967,2968,2969,2970,2971,2972,2973,2974,2975"]
136 переглядів, відгуків немає
детальніше
01
WorldFood Ukraine 2019 01.11.2019
24 жовтня 2019 року старший викладач кафедри технології консервування Ольга Бендерська разом зі студентами групи ТІ-1-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали 22-гу міжнародну виставку продуктів харчування WorldFood Ukraine, яка працює щорічно в МВЦ на Броварському проспекті.   Також виставку відвідали, за ініціативи доцентів кафедри технології консервування ННІХТ Матко Світлани та Тетяни Левківської, студенти третього курсу, що навчаються за скороченою формою та магістранти, що обрали напрям підготовки «Харчові технології», провели виїзне лабораторне заняття з дисциплін «Технологія консервування» та «Технологія продуктів перероблення водних біоресурсів».   WorldFood Ukraine – найбільша в Україні виставка...
134 переглядів, відгуків немає
детальніше