new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
05
Cтартували захисти дипломних магістерських проектів 20.02.2019
На кафедрі технології консервування стартували  захисти дипломних магістерських проектів студентів  денної та заочної форм навчання освітніх програм  «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» та «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів». Магістрантів із цією знаковою подією привітали завідувач кафедри, професор Олександр Бессараб та викладачі кафедри. Екзаменаційну комісію очолив генеральний директор ТОВ «Chr. Hansen Україна», доктор технічних наук Олександр Чагаровський.   Компанія «Chr. Hansen» — є транснаціональною компанією в сфері біотехнології, яка розробляє рішення на основі натуральних інгредієнтів для харчової промисловості. Компанія є лідером...
34 переглядів, відгуків немає
детальніше
День студента
Відзначення з нагоди Міжнародного дня студента 20.11.2018
Вже стало приємною традицією нагороджувати грамотами кафедри технології консервування кращих студентів з нагоди Міжнародного дня студента. І цей рік не став винятком. Так, у вівторок (20 листопада 2018 року) завідувач кафедри технології консервування, професор Олександр Бессараб, вручив грамоти кращим студентам і магістрантам.   Бессараб О.С. звернув увагу студентів на зв'язок якості навчання й успіхів в подальшій трудовій діяльності, а також нагадав, що кращі роки життя в людини - це  студентські.   Завершилось свято вже традиційним спільним кафедральним фото.   [gallery link="file" columns="7" ids="2865,2866,2867,2868,2869,2870"]
76 переглядів, 1 відгук
детальніше
CE108E2A-3511-455D-8FE6-DC66C90C844A
WorldFood Ukraine 2018 30.10.2018
У жовтні 2018 року у Міжнародному виставковому центрі відбулася 21- а Міжнародна виставка WorldFood Ukraine – найбільша в Україні виставка продуктів харчування та напоїв. У вівторок 23 жовтня даний захід відвідали студенти ІІ курсу 18 групи скороченого терміну навчання спеціальності 181 «Харчові технології» разом з доцентом Точковою Оксаною Василівною та куратором групи асистентом кафедри технології консервування Галінською Олександрою Сергіївною.   Студенти мали змогу познайомитися з представленими новинками в галузі виробництва продуктів харчування та напоїв, а також з сучасним технологічним обладнанням різноманітних виробників. Ознайомилися з продукцією нових заводів на ринку України...
87 переглядів, відгуків немає
детальніше
18 10 06 1
День відкритих дверей на кафедрі технології консервування 09.10.2018
У суботу, 6 жовтня, кафедра технології консервування взяла активну участь у Дні відкритих дверей Університету.   Велика кількість яскравих рекламних плакатів не давала відвідувачам та майбутнім абітурієнтам швидко зорієнтуватися і вибрати саме свою спеціальність – улюблену на все життя.   Викладачі кафедри, а також ініціативні студенти і магістранти, показали відвідувачам переваги навчання на кафедрі технології консервування.   Кафедра представляла три спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів» і «Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів».   Детально...
133 переглядів, відгуків немає
детальніше
18 10 03 4
Екскурсія на ТОВ «Компанія Май Україна» 05.10.2018
Третього жовтня в рамках лабораторного заняття із дисципліни «Технології харчових концентрованих продуктів, чаю кави та прянощів» відбулася екскурсія студентів V курсу з викладачами спецдисциплін на підприємство МАЙ Foods Ukraine. ТОВ «Компанія Май Україна» - маркетинг-орієнтована інноваційна компанія, яка успішно розвивається на ринку чаю вже 20 років. Продукція «Компанії Май Україна» представлена чайними брендами «Майский», «Лісма», «Curtis» та «Richard», які неодноразово були нагороджені найвищими нагородами на міжнародних конкурсах. Працівники підприємства, а в минулому – випускники кафедри технології консервування, гостинно зустріли студентів та провели змістовну та цікаву екскурсію. Магістри спеціалізації «Технологія харчових...
97 переглядів, відгуків немає
детальніше