new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
04
Лабораторна робота 30 березня 2017 року 30.03.2017
Студенти кафедри технології консервування розширюють знання із харчових технологій В рамках вивчення дисципліни «Основи кріогенних і сушильних технологій» студенти 2 курсу спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» ознайомилися із можливістю застосування сушених продуктів рослинного походження в технологіях виготовлення хлібобулочних виробів в сучасній науковій лабораторії «Leipurin». Лабораторну роботу провів професор кафедри технології консервування Віталій Шутюк з безпосередньою активною допомогою співробітників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів аспіранта Анастасії Шевченко та старшого лаборанта Ольги Лівицької. Студенти провели повний цикл приготування хлібобулочних виробів, виготовили зразки із внесенням сухих харчових порошків...
13 переглядів, відгуків немає
детальніше
04
Тривала співпраця кафедр консервування та теплоенергетики та холодильної техніки 02.03.2017
В рамках вивчення дисципліни «Основи кріогенних і сушильних технологій» студенти групи ТК-2-13 Навчально-наукового інституту харчових технологій виконали лабораторну роботу на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки.   Під керівництвом асистента кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Юрія Гришукова та доцента кафедри технології консервування Віталія Шутюка студенти детально ознайомилися з будовою та принципом парокомпресійної холодильної установки.   Під час виконання лабораторної роботи студенти отримали необхідні значення температури холодильного агенту R12 та витрат води й тосолу. На одержаних даних яких побудували цикл холодильної машини на T–s – діаграмі, розрахували теоретичні витрати рідин і порівняли з...
57 переглядів, відгуків немає
детальніше
01
Щиро вітаємо випускників із закінченням навчання! 27.02.2017
Дорогі випускники! Випускний у вашому житті — дуже урочистий день, оскільки перед вами відкриваються всі дороги. З цього дня ви стаєте дорослими людьми, а це дуже відповідально. Вам доведеться самостійно приймати рішення, і тільки від вас самих тепер залежатиме подальше життя. Ви – молоде покоління, яке приходить на зміну нам, і від того, як ви побудуєте своє життя, буде залежати життя всього суспільства. З сьогоднішнього дня на вас лягає відповідальність за майбутнє. Ми хочемо побажати вам гладкої життєвої дороги, хороших друзів та помічників в роботі, яку ви для себе виберете,...
73 переглядів, відгуків немає
детальніше
03
“ICTV» «СТОП 5» 19.02.2017
На кафедрі технології консервування відбулася зйомка передачі телеканалу “ICTV» «СТОП 5», репортаж якої вийшов на екрани телебачення 12.02.17.   Темою передачі було актуальне і болюче питання сьогодення – фальсифікація продукції в супермаркетах.   Доцентом Точковою Оксаною Василівною був підготовлений матеріал, щодо використання різних способів «покращення» товарного вигляду сировини в супермаркетах.   Так, для «покращення» м’ясної продукції використовують фермент – трансглютаміназу, що «склеює» низькосортні шматки м’яса. В подальшому така продукція пропонується споживачеві, як високосортна м’ясна сировина.   Піднімалось питання дитячого харчування в Україні – а саме безпека вживання такої продукції.  ...
43 переглядів, відгуків немає
детальніше
pk-dlya-nachinayushhih1
Заборгованості 2016 10.01.2017
Шановні студенти!   Кафедра технології консервування щиро вітає Вас з Новорічними та Різдвяними святами!!!   Нагадуємо, що з 9 січня до 19 лютого 2017 року триватиме період дистанційного навчання. В цей час Вам необхідно опрацювати матеріал та виконати завдання, що розміщені на платформі дистанційної освіти http://cde.nuft.edu.ua   З 10 по 18 січня відбуватиметься ліквідація академзаборгованості студентів кафедри технології консервування. Графік прийому викладачів кафедри: доц. Бандуренко Г.М. 11, 12, 17, 18 січня – з10.00 до13.00 доц. Левківська Т.М. 11, 12, 17, 18 січня – з10.00 до13.00 доц. Точкова О.В. 12, 17, 18...
57 переглядів, відгуків немає
детальніше