new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
IMG-f815641cdd64365b72836090eed4eea8-V
Працевлаштування НУХТ 01.11.2017
Список учасників Ярмару Вакансій - ТОВ Радовилівмолоко - Кондитерська фабрика АВК - ТОВ "Тераса" Il Molino - ДП "Бест Альтернатива" - ТОВ Українсько-словенське спільне - підприємство "Хлібопекарський комплекс "Кулиничівський" - ТОВ "Корал Тревел" - TMM Express - ТзОВ "Компанія Еліт Клуб" - KERNEL - ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» - ТзОВ "ЮКРЕЙНІАН ШУГАР КОМПАНІ" - ТОВ «ЮРІЯ - ФАРМ» - ТОВ САЛАТЕЙРА - ПАТ «КАРЛСБЕРГ УКРАЇНА» - ЗАТ "Житомирські ласощі" - Компанія “Авентин” - Компанія "Бель Шостка Украина" - АТ «Міжнародні Авіалінії України» - ТОВ "АГРАРІАН ФУД ТЕХНОЛОДЖИЗ ТРЕЙД"...
45 переглядів, відгуків немає
детальніше
КОФЕ
Відкрита лекція Терлецька 25.10.2017
Відповідно до плану проведення відкритих занять 24 жовтня відбулася відкрита лекція доцента кафедри технології консервування Терлецької Віти Альбертівної для магістратів спеціальності 181 «Харчові технології » спеціалізації «Технологія концентрованих харчових продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів»   Лектором були подані матеріали щодо характеристики та застосування харчових концентрованих продуктів, їх класифікації, аналізу світового та вітчизняного ринку кави та кавової продукції, показників якості сировини, сучасних технологій виробництва. Під час розгляду основних технологічних операцій виробництва кави та кавових напоїв були наведені технологічні параметри.   Терлецька В.А. наголосила студентам про наукові розробки...
84 переглядів, 2 комментария
детальніше
Технологія чаю
Відкрита лекція 17.10.2017
Відкрита лекція старшого викладача, кандидата технічних наук Рубанки Катерини Володимирівни   На кафедрі технології консервування відбулася відкрита лекція старшого викладача, кандидата технічних наук Рубанки Катерини Володимирівни з дисципліни «Біотехнологічні процеси у технологіях харчових концентрованих продуктів, чаю кави та прянощів» на тему: «Біотехнологічні процеси у виробництві байхового чорного чаю» магістрам першого курсу спеціалізації «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів».   На лекції були присутні викладачі кафедри та представник навчально-методичного управління Алла Володимирівна Оскілко.   На занятті розглянуто характеристику чайної рослини, світовий та вітчизняний ринок чаю,...
114 переглядів, 1 відгук
детальніше
7212_1
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №168/2017 29.06.2017
Вітаємо Олександра Семеновича Бессараба з отриманням високої державної нагороди!   Шановний Олександре Семеновичу! Колектив кафедри технології консервування щиро вітає Вас з нагородженням Державною нагородою – орденом «За заслуги» ІІІ ступеня!   Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця, яку Ви вклали у розвиток Національного університету харчових технологій та кафедри технології консервування є прикладом як для працівників так і для студентів. Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов – будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху.   Хай Ваша енергія, багатий досвід,...
130 переглядів, відгуків немає
детальніше
za zaslugi na lente
Орден 22.05.2017
Колектив кафедри технології консервування щиро вітає ректора університету Українця Анатолія Івановича з нагородженням його орденом «За заслуги» І ступеня.   Бажаємо всяких гараздів, міцного здоров’я, творчої наснаги й незгасної енергії у втіленні всіх планів і задумів, успіхів у Вашій діяльності, нових вагомих досягнень на благо Університету та нашої Вітчизни!   УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №135/2017   Орден «За заслуги»   [gallery link="file" columns="1" ids="2670"]  
128 переглядів, відгуків немає
детальніше