new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
IMG_20171128_122032
Майський чай 30.11.2017
Студенти кафедри технології консервування під керівництвом доцента Терлецької В.А. та старшого викладача Рубанки К.В. відвідали ТОВ «Компанія Май Україна» На підприємстві вони змогли ознайомились із технологією виробництва чаю «Майский чай», «Лісма», «Curtis» та «Richard». Магістранти спеціалізації «Технологія харчових продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів» побували у відділені підготовки сировини, купажному, фасувальному цеху, в складському приміщені та виробничій лабораторії. Порівняли процес фасування чаю в пакетики у вигляді пірамідки, однокамерні та двохкамерні прямокутники які зкріплюють за допомогою скоб або зв’язують ниткою та сашет. Особливу цікавість викликала спроба роботи тітестерами,...
162 переглядів, відгуків немає
детальніше
07
Міжнародний день студента 19.11.2017
17 листопада 2017 року проректор з навчально-виробничої діяльності та розвитку, завідувач кафедри технології консервування, професор Бессараб Олександр Семенович вручив грамоти кращим студентам кафедри за відмінні успіхи у навчанні, активну громадську діяльність та з нагоди Міжнародного дня студента.   До привітань долучилися професор Віталій Шутюк, старший викладач Станістав Крижановський і асистент Ольга Бендерська. Пролунало багато теплих слів та побажань. Завершилось свято спільним кафедральним фото.   [gallery link="file" columns="7" ids="2726,2727,2728,2729,2730,2731,2732"]
142 переглядів, відгуків немає
детальніше
03
Відкрите заняття Галінської О.С. 08.11.2017
7 листопада 2017 року відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри технології консервування Галінської Олександри Сергіївни з дисципліни «Технології консервування плодів та овочів» на тему «Купажування плодових та овочевих соків для отримання напоїв заданого складу» студентам 3-го курсу 17 групи напряму підготовки «Технології продуктів бродіння і виноробства» скороченого терміну навчання.   На відкритому лабораторному занятті були присутні викладачі кафедри та представник Навчально-методичного управління Алла Володимирівна Оскілко.   На лабораторному занятті студенти навчилися розробляти рецептури, здійснювати розрахунки купажів та визначати собівартість отриманих сумішей. В заключній частині заняття проведено дослідження органолептичних та фізико-хімічних...
141 переглядів, 1 відгук
детальніше
IMG-f815641cdd64365b72836090eed4eea8-V
Працевлаштування НУХТ 01.11.2017
Список учасників Ярмару Вакансій - ТОВ Радовилівмолоко - Кондитерська фабрика АВК - ТОВ "Тераса" Il Molino - ДП "Бест Альтернатива" - ТОВ Українсько-словенське спільне - підприємство "Хлібопекарський комплекс "Кулиничівський" - ТОВ "Корал Тревел" - TMM Express - ТзОВ "Компанія Еліт Клуб" - KERNEL - ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» - ТзОВ "ЮКРЕЙНІАН ШУГАР КОМПАНІ" - ТОВ «ЮРІЯ - ФАРМ» - ТОВ САЛАТЕЙРА - ПАТ «КАРЛСБЕРГ УКРАЇНА» - ЗАТ "Житомирські ласощі" - Компанія “Авентин” - Компанія "Бель Шостка Украина" - АТ «Міжнародні Авіалінії України» - ТОВ "АГРАРІАН ФУД ТЕХНОЛОДЖИЗ ТРЕЙД"...
106 переглядів, відгуків немає
детальніше
КОФЕ
Відкрита лекція Терлецька 25.10.2017
Відповідно до плану проведення відкритих занять 24 жовтня відбулася відкрита лекція доцента кафедри технології консервування Терлецької Віти Альбертівної для магістратів спеціальності 181 «Харчові технології » спеціалізації «Технологія концентрованих харчових продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів»   Лектором були подані матеріали щодо характеристики та застосування харчових концентрованих продуктів, їх класифікації, аналізу світового та вітчизняного ринку кави та кавової продукції, показників якості сировини, сучасних технологій виробництва. Під час розгляду основних технологічних операцій виробництва кави та кавових напоїв були наведені технологічні параметри.   Терлецька В.А. наголосила студентам про наукові розробки...
197 переглядів, 2 комментария
детальніше