new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
05
Урочисте привітання! 12.04.2017
Продовжуючи гарну традицію, на кафедрі технології консервування відзначили досягнення молодих вчених. Завідувач кафедри О.С. Бессараб привітав учасників 83-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті».    Студенти отримали почесні грамоти. Олександр Смеменович особливо відзначив високий рівень підготовки та актуальність обраних тем наукових робіт та побажав і надалі розвиватися, удосконалювати свої дослідження та не зупинятися на досягнутому. Багато теплих слів також пролунало від викладачів, які побажали молодим науковцям успіхів в наукових пошуках.   Колектив кафедри долучається до привітань та...
81 переглядів, відгуків немає
детальніше
14
83-я Міжнародна наукова конференція 09.04.2017
5-6 квітня в університеті працює 83-я Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», традиційними учасниками якої стали молоді науковці з усіх куточків України, близького і далекого зарубіжжя.   Кафедра технології консервування традиційно представила окрему наукову секцію. Урочисто відкрив роботу секції завідувач кафедри проф. О. Бессараб, який тепло привітав молодих науковців, побажав учасникам зібрання плідної й цікавої роботи та відзначив, що цьогорічна конференція стала вже шостою для кафедри технології консервування. Очолила роботу секції К. Рубанка.   До роботи секції подано...
108 переглядів, відгуків немає
детальніше
04
Лабораторна робота 30 березня 2017 року 30.03.2017
Студенти кафедри технології консервування розширюють знання із харчових технологій В рамках вивчення дисципліни «Основи кріогенних і сушильних технологій» студенти 2 курсу спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» ознайомилися із можливістю застосування сушених продуктів рослинного походження в технологіях виготовлення хлібобулочних виробів в сучасній науковій лабораторії «Leipurin». Лабораторну роботу провів професор кафедри технології консервування Віталій Шутюк з безпосередньою активною допомогою співробітників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів аспіранта Анастасії Шевченко та старшого лаборанта Ольги Лівицької. Студенти провели повний цикл приготування хлібобулочних виробів, виготовили зразки із внесенням сухих харчових порошків...
77 переглядів, 1 відгук
детальніше
04
Тривала співпраця кафедр консервування та теплоенергетики та холодильної техніки 02.03.2017
В рамках вивчення дисципліни «Основи кріогенних і сушильних технологій» студенти групи ТК-2-13 Навчально-наукового інституту харчових технологій виконали лабораторну роботу на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки.   Під керівництвом асистента кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Юрія Гришукова та доцента кафедри технології консервування Віталія Шутюка студенти детально ознайомилися з будовою та принципом парокомпресійної холодильної установки.   Під час виконання лабораторної роботи студенти отримали необхідні значення температури холодильного агенту R12 та витрат води й тосолу. На одержаних даних яких побудували цикл холодильної машини на T–s – діаграмі, розрахували теоретичні витрати рідин і порівняли з...
106 переглядів, відгуків немає
детальніше
01
Щиро вітаємо випускників із закінченням навчання! 27.02.2017
Дорогі випускники! Випускний у вашому житті — дуже урочистий день, оскільки перед вами відкриваються всі дороги. З цього дня ви стаєте дорослими людьми, а це дуже відповідально. Вам доведеться самостійно приймати рішення, і тільки від вас самих тепер залежатиме подальше життя. Ви – молоде покоління, яке приходить на зміну нам, і від того, як ви побудуєте своє життя, буде залежати життя всього суспільства. З сьогоднішнього дня на вас лягає відповідальність за майбутнє. Ми хочемо побажати вам гладкої життєвої дороги, хороших друзів та помічників в роботі, яку ви для себе виберете,...
137 переглядів, відгуків немає
детальніше