new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
02
Нова спеціалізація у магістрантів кафедри 04.09.2018
В цьому навчальному році на кафедрі технології консервування розпочали підготовку магістрів за освітньою програмою «Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів» спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології». Під час навчання магістранти вивчатимуть: питання переробки різних видів риб і нерибних морепродуктів; традиційні та сучасні технології холодильного зберігання, консервування, засолу, в’ялення, сушіння і копчення ставкової й океанічної риби;  технологічні прийоми приготування рибних напівфабрикатів і кулінарних виробів;  рецептури, основні параметри технологічних процесів, якісну оцінку готової продукції, умови і терміни зберігання;  напрямки і закономірності зміни якості вихідної сировини і його впливу...
86 переглядів, відгуків немає
детальніше
17
Завершились захисти бакалаврів 27.06.2018
На кафедрі технології консервування завершились захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів, де у засіданні ДЕК брали участь співробітники кафедри, професори Олександ Бессараб і Віталій Шутюк, доценти Тетяна Левківська і Віта Терлецька. На захисті також були присутні викладачі  кафедри, які достойно підготовили своїх вихованців.   Усі доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї творчої та експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання.   Теми дипломних проектів були присвячені модернізації та реконструкції цехів і відділень діючих підприємств консервної та харчоконцентратної промисловості. У дипломних проектах запропоноване впровадження сучасних прогресивних технологій виробництва продуктів на основі...
176 переглядів, відгуків немає
детальніше
18 01
Переймаємо досвід найкращих 27.03.2018
Напередодні студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із викладачами кафедри технології консервування відвідали сучасне українське виробництво з переробки плодово-ягідної продукції – «Аграна Фрут» в м. Вінниця.   «Аграна Фрут» – світовий лідер оборотом € 1,14 мільярдів, що спеціалізується на переробці фруктів, ягід, і включає в себе повний цикл робіт: від вирощування і збирання сировини до переробки і випуску готової продукції. Використана сировина проходить детальний відбір і очистку по всім показникам.   Для збереження високої якості продукції використовується процес «заморожування». Він дозволяє зберегти такі ягоди як смородина, полуниця, малина, журавлина, червона і...
437 переглядів, відгуків немає
детальніше
100
Випуск – лютий 2018 року 06.03.2018
Так вже влаштовано в житті, що хороший час завжди пролітає швидко. Ось так само швидко і пролетів час Вашого навчання в університеті. Здавалося б, ще недавно, Ви ступили на поріг навчального закладу, не знаючи, що Вас чекає. А далі було студентське життя повне радісних вражень і дрібних прикростей, і ось тепер - випуск. Так прийміть ж зараз привітання з закінченням університету та побажати Вам, щоб подальші життєві шляхи були світлими та насиченими досягненнями! [gallery link="file" columns="6" ids="2764,2765,2766,2767,2768,2769"]
305 переглядів, 1 відгук
детальніше
news104
До уваги магістрантів другого року навчання! 21.12.2017
Шановні магістранти другого курсу навчання! Колектив кафедри технології консервування вітає Вас з Новорічними і Різдвяними святами та інформує, що в лютому 2018 року відбудуться захисти магістерських робіт. З більш детальною інформацією щодо захистів магістерських робіт із спеціальності 181 «Харчові технології» та спеціалізацій «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» і «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини чаю, кави та прянощів» більш детально можна ознайомитися на кафедрі. Захист ТК                  Захист ЧК
412 переглядів, 1 відгук
детальніше