new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
05
З першого врожаю — перша консервація! 05.06.2014
Однією з перших сировин для консервної галузі в червні є полуниця, така соковита і яскрава, що приваблює чи не кожну людину. Тож студенти і викладачі кафедри технології консервування не забарилися і зразу ж приступили до варіння варення з цієї ягоди.   На кафедрі створена сучасна науково-дослідна лабораторія, в якій свої дослідження проводять в першу чергу магістранти та аспіранти.   Кафедра придбала нове устаткування – реактор марки IKA, в якому можливе автоматичне дозування середовищ в процесі виконання самого уварювання сировини без зупинки і порушення параметрів процесу. Таке обладнаня має дистанційне керування,...
654 переглядів, 1 відгук
детальніше
01
Підготовки до захисту робіт 04.06.2014
На кафедрі технології консервування травень-червень місяці надзвичайно напружені,адже закінчення навчального року для студентів 4 і 5 курсів є завершенням етапу для отримання відповідно ОКР "Бакалавр" та "Спеціаліст" чи "Магістр".   Для студентів створені всі умови для виконання дипломного проектування, виконання науково-дослідної роботи, графічної частини, проведення відповідних розрахунків.   З 13 червня 2014 року розпочнуться захисти дипломних проектів у студентів 4 курсу, після чого естафету приймуть випускники-спеціалісти. А завершаться ДЕКи захистами магістерських дипломних проектів.   Професорсько-викладацький склад кафедри сподівається, що завдяки плідній співпраці викладачів та студентів успішно захистяться всі студенти, які...
394 переглядів, відгуків немає
детальніше
21
Підписання договору з ІТТФ 30.05.2014
Кафедра технології консервуванння стала ініціатором підписання договору про співпрацю між Національним університетом харчових технологій та інститутом технічної теплофізики НАН України. При урочистому підписання договору були присутні ректор НУХТ, професор Сергій Іванов, директор інституту технічної теплофізики НАН України, д.т.н., академік Анатолій Долінський та завідувач кафедри технології консервування, професор Олександр Бессараб. В ході спільної розмови було досягнуто домовленості про удосконалення ступеневої системи підготовки кадрів та підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників;обмін провідними науковцями для читання лекцій, проведення консультацій, семінарів, конференцій; організацію практичної підготовки студентів; сприяння працевлаштувння випускників університету, організацію практичної підготовки студентів з наданням місць...
501 переглядів, відгуків немає
детальніше
IMG_8142
Представники кафедри технології консервування в НУБіП України 18.05.2014
  15 травня 2014 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулася ІV Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». В роботі секції «Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК» взяли активну участь студенти спеціальності «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів». Свої доробки представляли студенти ТК–III–6 під керівництвом професора Олександра Бессараба та доцента Віталія Шутюка. Наукові здобутки студентів високо оцінені оргкомітетом конференції: дипломом І ступеня нагороджені Неля Костючок, Яна Михалюк та Інга...
627 переглядів, відгуків немає
детальніше
09
Захист магістерських дипломних робіт 10.05.2014
На кафедрі технології консервування відбувся захист магістерських дипломних робіт зі спеціальності "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів". Головою Державної екзаменаційної комісії був директор інституту технічної теплофізики НАН України, д.т.н., академік Анатолій Долінський, який відзначив високий рівень виконаних робіт магістрантами та можливість впровадження наукових розробок в консервну галузь харчової промисловості. До складу ДЕК входять висококваліфіковані спеціалісти - професори: Олександр Бессараб, Іван Малежик, у яких великий досвід наукової роботи і які теж відмітили, що студенти протягом всього часу навчання в магістратурі працювали з великим натхненням, що й вилилося в чудові...
264 переглядів, відгуків немає
детальніше