new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
Виставка «INPRODMASH» 14.09.2014
Студенти 3-х та 4-х курсів кафедри технології консервування із задоволенням відвідали 23 Міжнародну спеціалізовану виставку обладнання і технологій для харчової й переробної промисловості INPRODMASH та 15-ту міжнародну виставку обладнання і технологій для упаковки UPACOVKA, яка відбулась 9-11 вересня 2014 року. Велика кількість новітнього обладнання, матеріалів, сучасних способів переробки сільськогосподарської сировини зацікавила студентів, оскільки вони могли наочно побачити інноваційні експонати сучасного обладнання. Особливо актуальним виявилась можливість особисто поспілкуватись із представниками закордонних компаній та почути про інновації європейських підприємств. Жвавий диспут студентів 4-го курсу біля стенду органічних консервованих продуктів «Пан Еко» завершився...
222 переглядів, відгуків немає
детальніше
На День знань до Волинського технікуму 02.09.2014
На День знань до Волинського технікуму Національного університету харчових технологій (НУХТ) завітав проректор НУХТ, завідувач кафедри технології консервування, професор Олександр Бессараб, який своїми виваженими словами зумів налаштувати нових студентів технікуму та майбутніх випускників на те, що вчитися - це завжди поважно і необхідно продовжувати навчання безпосередньо в НУХТі. Від імені ректора НУХТ, професора Сергія Іванова проректором Олександром Бессарабом були вручені грамоти, подяки та цінні подарунки педагогічному колективу технікуму. Після урочистої лінійки Олександр Бессараб провів профорієнтаційну роботу серед випускників. Вже два роки  поспіль на кафедру технології консервування вступають в тому числі...
526 переглядів, відгуків немає
детальніше
Розклад 01.09.2014
Увага! Увага! Увага! Теперь на нашому сайті для студентів нашої кафедри ви завжди зможете побачити розклад занять, який знаходиться в меню: "Навчальний процес" АЛЕ! За словами Марії Михайлівни: "Змін до середи не передбачається, а потім...." - тобто слідкуйте за ним, як тільки щось зміниться - ви зразу це побачите. P.S. Якщо щось не вірно вказано, прошу писати до адміністрації сайту: у коментарях нижче    
480 переглядів, 2 комментария
детальніше
Посвята в першокурсники 29.08.2014
28 серпня відбулася посвята в першокурсники на факультеті бродильних,консервних і цукрових виробництв (БКЦВ). Кожного року це приємне і водночас хвилююче свято не тільки для вчорашніх випускників шкіл та технікумів, але й для всього професорсько-викладацького скляду факультету БКЦВ. Цьогоріч на кафедру технології консервування вступило 27 студентів на перший курс та 18 студентів на третій курс. Святкову атмосферу на святі створили старшокурсники, а саме еліта студенства факультету. Слово для привітань мали декан факультету БКЦВ, завідувач кафедри бітехнології продуктів бродіння і виноробства, професор Петро Шиян, завідувач кафедри технології цукру та підготовки води, професор...
919 переглядів, 5 комментариев
детальніше
09
Урочиста обстановка! 26.06.2014
Цей випускний присвячений і Вам, наші випускники - магістри і спеціалісти!!!! 26 червня в урочистій обстановці в актовій залі НУХТ кафедра технології консервування попрощалася з вчорашніми студентами, а нині вже дипломованими магістрами і спеціалістами з спеціальності "Технології зберігання, консервуванння та переробки плодів і овочів". Щирі слова і найкращі побажання від імені колективу кафедри сказав завідувач Бессараб Олександр Семенович. Він порадів за наших випускників, які на високому рівні захистили свої дипломні проекти і побажав всім, хто ще не створив свої власні сім'ї, саме зараз попрацювати над цим. Заступник декана по роботі...
1088 переглядів, 5 комментариев
детальніше