new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
1363003111_clients-30
156
0
27.10.2014

Новий канал у нас в гостях!

назад
Українські телеканали запрошуть фахівців університету для надання порад для населення України щодо питань, що пов’язані з харчовими продуктами. На цей раз на кафедрі технології консервування відбулися зйомки для передачі «Абзац», яку показують на Новому каналі.

 

Передача, яка відбудеться найближчим часом, буде присвячена доцільності та якісності фруктових і овочевих соків для споживання в їжу. Доцент кафедри Марія Жеплінська відповіла на ряд запитань журналістки про правильний вибір в супермаркератах сокової продукції, поділилася з телеглядачами своїми враженнями від тої продукції, яка була надана для перевірки, визначила органолептичні та фізико-хімічні показники апельсинового соку на прикладі двох зразків, розповіла, як і які види соків можна сфальсифікувати тощо. Після перегляду багато запитань відпадуть самі собою, і тому такі рекомендації для людей є дуже корисними. Головне донести до людей правдиву інформацію і тоді нація стане здоровішою!
Поділитися у соц. мережах
Відгуки
Залишити відгук

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 × 1 =