new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович

ПЛАН РОБОТИ наставника академічної групи ТК-3-5 доцента кафедри технології консервування Бандуренко Галини Михайлівни у 2015-2016 навчальному році

Назва запланованого заходу

Термін виконання

Відмітка про виконання

1

  1. Знайомство з групою. Вибори активу групи.

  2. Ознайомлення з правилами та умовами навчання.

  3. Проведення анкетування студентів.

  4. Зустріч з групою. Тематика зустрічі «День друзів».

  5. Культ-масовий захід

Вересень 2015р.

2

  1. Відвідування гуртожитку для ознайомлення з умовами проживання та побутовими проблемами студентів.

  2. Проведення бесіди щодо правил поведінки у гуртожитку.

  3. Зустріч з групою присвячена Дню працівника харчової промисловості. Тема: «Моя улюблена професія». Конкурс на кращий консервований продукт.

  4. Зустріч з випускниками, які працюють за обраними спеціальностями.

  5. Культ-масовий захід

Жовтень 2015р.

3

  1. Обговорення проведення модульного контролю.

  2. Відвідування професійної виставки та її обговорення.

  3. Зустріч з групою. Тематика зустрічі «Про наукові здобутки кафедри. Їх практичне значення.

  4. Підготовка до проведення Дня відкритих дверей.

  5. Культ-масовий захід

Листопад 2015р.

4

  1. Обговорення проблем з підготовки групи до здачі сесії.

  2. Підготовка студентів перед канікулами до проведення профорієнтаційної роботи у школах, коледжах та технікумах.

  3. Зустріч з групою. Тематика зустрічі «Школа особистого професійного росту». Диспут.

  4. Культ-масовий захід

Грудень

2015.

5

  1. Відвідування гуртожитку. Обговорення проблем у групі та можливих способів покращення результатів навчання.

  2. Зустріч з групою. Обговорення результатів сесії.

  3. Проведення свята масляниці. Конкурс на кращий млинець.

  4. Культ-масовий захід

Лютий

2016р.

6

  1. Зустріч з групою щодо підготовки до проведення модульного контролю.

  2. Зустріч з групою. Тема: «Про шкоду від тютюнопаління, вживання алкогольних та наркотичних препаратів». Вечір запитань та відповідей.

  3. Зустріч з випускниками, які працюють за обраними спеціальностями.

  4. Культ-масовий захід

Березень

2016

7

  1. Проведення ознайомчої екскурсії на харчовому підприємстві.

  2. Підготовка до проведення Дня відкритих дверей.

  3. Участь у проведенні Дня факультету.

  4. Культ-масовий захід

Квітень

2016

8

  1. Зустріч з групою щодо підготовки до проведення модульного контролю.

  2. Зустріч з групою. Тематика зустрічі «Школа особистого професійного росту».

  3. Культ-масовий захід

Травень

2016

9

  1. Обговорення проблем з підготовки групи до здачі сесії.

  2. Зустріч з групою. Підведення підсумків навчального року.

  3. Пропозиції щодо удосконалення позанавчальної діяльності на наступний навчальний рік

  4. Культ-масовий захід

Червень

2016

Куратор групи ТК-3-5 ____________________ Бандуренко Г.М.

Заслухано та затверджено на засіданні кафедри технології консервування, протокол №2 від 15.09.2015 р.

Поділитися у соц. мережах