new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович

ПЛАН РОБОТИ наставника академічної групи ТК-4-5 асистента кафедри технології консервування Баклан Інни Олександрівни на 2015-2016 навчальний рік

Назва запланованого заходу

Термін виконання

1

Зустріч з групою. Проведення кураторської години для інформування студентів про поточні новини університету, факультету, гуртожитку. Обговорення плану заходів запланованих на поточний навчальний рік.

Вересень 2015

2

Залучення студентів до підготовки та участі у святкуванні факультетських та університетських заходів («День туризму», «Свято першокурсника», «Масляної», «Дня Факультету» тощо)

протягом року

3

Відвідування студентського гуртожитку для ознайомлення з рівнем організації побуту та відпочинку студентів, контролю дотримання ними пропускного режиму та вирішення їх побутових проблем

протягом року

4

Відвідування підприємств харчової промисловості

протягом року

5

Культурно-масові заходи (відвідування музеїв, театрів тощо)

протягом року

6

Обговорення результатів модульного контролю.

Листопад 2015р.

7

Організаційні збори студентів для ознайомлення з особливостями навчального процесу в другому півріччі.

Обговорення результатів сесії.

Лютий

2016р.

8

Зустріч з групою щодо підготовки до проведення модульного контролю.

Зустріч з випускниками, які працюють за обраними спеціальностями.

Березень

2016

9

Зустріч зі студентами для ознайомлення з умовами участі у 82-й науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» з метою освітлення результатів наукової роботи

Підготовка до проведення Дня відкритих дверей.

Квітень

2016

10

Зустріч з групою щодо підготовки до проведення модульного контролю.

Травень

2016

11

Обговорення проблем з підготовки групи до здачі сесії.

Підведення підсумків навчального року.

Червень

2016

Куратор групи ТК-4-5 ____________________ Баклан І. О

Заслухано та затверджено на засіданні кафедри технології консервування, протокол №2 від 15.09.2015 р.

Поділитися у соц. мережах