new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович

ПЛАН ВИХОВНОЇ РОБОТИ кафедри технології консервування на 2015-2016 навчальний рік

Назва запланованого заходу

Термін виконання

Виконавець

1

  1. Знайомство з групою.

  2. Інструктаж студентів з правил техніки безпеки, Правил внутрішнього розпорядку та проживання в гурт № 2. Обговорення плану заходів запланованих на поточний навчальний рік.

  3. Проведення анкетування студентів.

  4. Вибори активу групи.

  5. Проведення бесіди щодо правил поведінки у гуртожитку.

  6. Організаційні збори студентів для ознайомлення з особливостями навчального процесу в першому півріччі.

  7. Ознайомлення з правилами та умовами навчання.

  8. Зустріч з групою. Тематика зустрічі «День друзів».

  9. Патріотичне, етичне, естетичне та правове виховання. Знайомити студентів з духовною спадщиною столиці (пішохідні екскурсії за маршрутом Свято-Троїцький чоловічий монастир («Китаєва Пустинь»), Свято-Покровська Голосіївська Пустинь.

  10. Екскурсія по місту.

Вересень 2015р.

Куратори груп

2

  1. Зустріч з групою присвячена підготовці 1-го модульного контролю.

  2. Зустріч з групою. Тематика зустрічі «Історія та розвиток кафедри».

  3. Відвідування гуртожитку для ознайомлення з умовами проживання та побутовими проблемами студентів.

  4. Проведення бесіди щодо правил поведінки у гуртожитку.

  5. Зустріч з групою присвячена Дню працівника харчової промисловості. Тема: «Моя улюблена професія». Конкурс на кращий консервований продукт.

  6. Зустріч з випускниками, які працюють за обраними спеціальностями.

  7. Зустріч з групою. Підведення підсумків виробничої практики (для студентів 4-го курсу).

  8. Відвідання VIII Міжнародної виставки labcomplex. Аналітик. Лабораторія. Біотехнології. HITECH

Жовтень 2015р.

Куратори груп

Назва запланованого заходу

Термін виконання

Виконавець

3

  1. Обговорення результатів модульного контролю.

  2. Розмова про шкоду від тютюнопаління, вживання алкогольних та наркотичних препаратів.

  3. Відвідування професійної виставки та її обговорення.

  4. Зустріч з групою. Тематика зустрічі «Про наукові здобутки кафедри. Їх практичне значення».

  5. Підготовка до проведення Дня відкритих дверей.

  6. Екскурсія на Київський хлібзавод № 11

(пивзаводу «Оболонь»)

  1. Відвідання виставки «Fresh Produce Ukraine 2015″

  2. Зустріч з студентами групи, які проживають у гуртожитку № 2 (перевірка санітарного стану кімнат)

Листопад 2015р.

Куратори груп

4

  1. Обговорення проблем з підготовки групи до здачі сесії.

  2. Підготовка студентів перед канікулами до проведення профорієнтаційної роботи у школах, коледжах та технікумах.

  3. Організаційні збори студентів для ознайомлення з особливостями дистанційного навчання у другому півріччі

  4. Зустріч з групою. Тематика зустрічі «Школа особистого професійного росту». Диспут.

  5. Підготовка до дистанційного навчання в січні–лютому 2015 року на прикладі дисципліни «Холодильні технолгії»

Грудень

2015.

Куратори груп

5

  1. Організаційні збори студентів для ознайомлення з особливостями навчального про­цесу в другому півріччі.

  2. Обговорення результатів сесії.

  3. Відвідування гуртожитку. Обговорення проблем у групі та можливих способів покращення результатів навчання.

  4. Зустріч з групою. Обговорення результатів сесії.

  5. Проведення свята масляниці. Конкурс на кращий млинець.

  6. Зустріч з студентами групи, які проживають у гуртожитку № 2 (перевірка санітарного стану кімнат)

  7. Відвідування виставки «Промисловий холод–2016»

Лютий

2016р.

Куратори груп

Назва запланованого заходу

Термін виконання

Виконавець

6

  1. Зустріч з групою щодо підготовки до проведення модульного контролю.

  2. Зустріч з випускниками, які працюють за обраними спеціальностями.

  3. Зустріч з групою. Тема: «Про шкоду від тютюнопаління, вживання алкогольних та наркотичних препаратів». Вечір запитань та відповідей.

  4. Зустріч з групою що до обрання теми дипломної роботи (для студентів 4-го курсу).

  5. Зустріч з викладачами дисциплін. Відвідання занять

  6. Поточні питання. Хід підготовки до 82 міжнародної наукової конференції.

Привітання з Міжнародним жіночим днем, поточні питання

Березень

2016

Куратори груп

7

  1. Зустріч зі студентами для ознайомлення з умовами участі у 82-й науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» з метою освітлення результатів наукової роботи

  2. Підготовка до проведення Дня відкритих дверей.

  3. Проведення ознайомчої екскурсії на харчовому підприємстві.

  4. Участь у проведенні Дня факультету.

  5. Патріотичне, етичне, естетичне та правове виховання. Знайомити студентів з духовною спадщиною столиці (пішохідні екскурсії за маршрутом Свято-Троїцький чоловічий монастир («Китаєва Пустинь»), Свято-Покровська Голосіївська Пустинь.

  6. Розігриш студентів. День сміху

  7. Екскурсія на підприємство.(Завод Маяк)

Квітень

2016

Куратори груп

8

  1. Зустріч з групою щодо підготовки до проведення модульного контролю.

  2. Зустріч з групою. Тематика зустрічі «Школа особистого професійного росту».

  3. Зустріч з групою що до виконання календарного плану дипломної роботи.

  4. Виїзд в СОТ «Буревісник»

Травень

2016

Куратори груп

9

  1. Обговорення проблем з підготовки групи до здачі сесії.

  2. Підведення підсумків навчального року.

  3. Настанова студентів перед канікулами до

Червень

2016

Куратори груп

Назва запланованого заходу

Термін виконання

Виконавець

проведення профорієнтаційної роботи у школах,коледжах та технікумах.

  1. Пропозиції щодо удосконалення позанавчальної діяльності на наступний навчальний рік

  2. Зустріч з групою. Підведення підсумків навчального року та обговорення захисту дипломних робіт (для студентів 4-го курсу).

10

Проведення кураторської години для інформування студентів про поточні новини університету, факультету, гуртожитку

протягом навчального року, щотижня

Куратори груп

11

Залучення студентів до підготовки та участі у святкуванні факультетських та університетських заходів («День туризму», «Свято першокурсника», «Масляної», «Дня Факультету» тощо)

протягом року

Куратори груп

12

Відвідування спеціалізованих виставок та підприємств харчової промисловості

протягом року

Куратори груп

13

Відвідування студентського гуртожитку для ознайомлення з рівнем організації побуту та відпочинку студентів, контролю дотримання ними пропускного режиму та вирішення їх побутових проблем

протягом року

Куратори груп

14

Відвідування підприємств харчової промисловості

протягом року

Куратори груп

15

Культурно-масові заходи (відвідування музеїв, театрів тощо)

протягом року

Куратори груп

16

Відвідування гурт. № 2 згідно графіку чергувань. Ознайомлення з побутовими умовами.

Протягом року

Куратори груп

17

Під час кураторських годин щотижневе обговорення поточної успішності студентів групи; результатів атестації, екзаменаційної сесії.

Проводити індивідуальні бесіди із студентами, які відстають у навчанні, мають незадовільну поведінку

Протягом року

Куратори груп

18

Відвідування театральних вистав. Залучати студентів до участі в гуртках художньої самодіяльності, проведення конкурсів «Вечір першокурсника», «вечір факультету БКВЕ»

Протягом року

Куратори груп

19

Організувати екскурсії на підприємства харчової промисловості: хлібзавод, з-д Шампанських вин

Протягом року

Куратори груп

20

Організувати екскурсії до музею води, Природничого музею

Протягом року

Куратори груп

Назва запланованого заходу

Термін виконання

Виконавець

21

Медико-санітарне виховання

Націлювати студентів на дотримання належного санітарного стану в гуртожитках, аудиторіях, санвузлах, інших громадських приміщеннях

Протягом року

22

Проводити бесіди з питань раціонального харчування, здорового способу життя, небезпеки для здоров’я вживання алкоголю, куріння, наркотиків

Протягом року

Відповідальна за план виховної роботи Галінська О.С.

В.о. завідувача кафедри Бандуренко Г.М.

Поділитися у соц. мережах