new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
02
209
0
16.06.2014

Продовження захистів

назад

Продовження захистів на кафедрі технології консервування для отримання освітньо-квалікіційного рівня «Спеціаліст» підтвердили високий теоретичний рівень знань студентів, які достойно відстояли свої позиції і запропонували Державній екзаменаційній комісії (голова комісії — завідувач хімічним відділенням Центральної лабораторії з переробки плодоовочів, картоплі та винограду) впровадження в консервній галузі харчової промисловості. Оригінальні технічні рішення і розроблення нових видів консервної продукції, зберегення ергозерусурів та збільшення рентабельності на підприємствах — це лише частина того, що представили вже дипломовані спеціалісти зі спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів».
 

Комісія відмітила відмінні знання студентів і тепер впевнена, що консервна промисловість поповниться чудовими фахівцями. Так тримати!

 

 

Поділитися у соц. мережах
Відгуки
Залишити відгук

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 + двадцать =