


Профорієнтаційна робота
назадЦього року доцентами кафедри технології консервування Марією Жеплінською та Оксаною Точковою разом зі студентами Тетяною Сірук та Олександром Шешлюком проведена профорієнтаційна робота у Верхівнянській філії Житомирського агротехнічного технікуму, щодо вступу випускників цього закладу на скорочену форму навчання за спеціальністю «Технології зберігання консервування та переробки плодів і овочів»
Це вже другий візит наших викладачів до технікуму. Після минулорічної такої зустріч студентами нашого університету стали п’ятеро випускників технікуму, які зараз добре навчаються на випусковій кафедрі. Серед них і староста групи — Тетяна Сірук. Виступ викладачів, відеопрезентація та звернення студентів до учнів технікуму зацікавив останніх, які вже з нетерпінням чекають випускних іспитів в своїй Альма матер, і виявили бажання продовжити своє навчання і здобути вищу освіту в Національному університеті харчових технологій.
Не пожалел, что поехал, понравилось! Жалко, что когда я поступал — у меня не было такой профориентации… =)
Я думаю Шешлюк там шукав свою Ганську
Ха-ха!
Кого искал?