new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
Рубанка
470
0
10.05.2014

Рубанка Катерина Володимирівна

назад

Рубанка Катерина Володимирівна, кандидат технічних наук, старший викладач кафедри технології консервування.

 

В 2011 році закінчила Національний університет харчових технологій та отримала кваліфікацію магістра за спеціальністю технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. Під час навчання приймала активну участь у волонтерській діяльності.

 

У 2016 році захистила дисертацію на тему: «Удосконалення технології полікомпонентних сумішей рослинних екстрактів та харчоконцентратів солодких страв з їх використанням» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.

 

У 2017 році проходила стажування в Університеті природних ресурсів та природничих наук (BOKU) (м. Відень, Австрія).

 

Автор понад 40 наукових та науково-методичних праць.

Поділитися у соц. мережах