new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
Точкова
549
0
18.05.2014

Точкова Оксана Василівна

назад

«В 1994 році вступила до Київського харчового інституту харчових технологій на кафедру технології цукристих речовин. В 1999 році закінчила Український державний університет харчових технологій за ОКР «спеціаліст» з технології цукристих речовин. З 1999 по 2000 роках навчалась в магістратурі і отримала ОКР «магістр» з технології цукристих речовин. Також з 1997 по 2000 рік навчалась на заочному факультеті і отримала кваліфікацію інженер-економіст.

 

В 2000 році вступила до аспірантури з відривом від виробництва на кафедру технології цукристих речовин.

 

По закінченню якої успішно захистила дисертаційну роботу на тему: «Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту» Отримала ступінь кандидата технічних наук з напрямку підготовку 05.18.05 – технологія цукристих речовин.

 

З 2001 року по 2006 рік викладала на кафедрі технології цукристих речовин на посаді асистента.

 

З 2006 по 2011 рік працювала на кафедрі процеси і апарати харчових виробництв і технології консервування.

 

В 2011 році отримала звання доцента кафедри процесів і апаратів харчових виробництв і технології консервування.

 

З 2011 року доцент кафедри технології консервування.

 

Маю 50 наукових та науково-методичних робіт в тому числі один навчальний підручник.»

Поділитися у соц. мережах