new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
pisarev1-06-12-2019
223
0
10.12.2019

Успішний захист дисертаційної роботи асистентом кафедри технології консервування Максимом Писарєвим

назад

6 грудня успішно захистив дисертаційну роботу асистент кафедри технології консервування Максим Писарєв на тему «Удосконалення технологій переробки сучасних сортів картоплі з отриманням нових напівфабрикатів та консервованих продуктів» виконану під керівництвом доцента Галини Бандуренко.

 

Дослідження здобувача були спрямовані на отримання нових напівфабрикатів і можливість інтенсифікації процесу сушіння на основі сучасних сортів картоплі «Купава», «Серпанок» і «Водограй».

 

Результати роботи здобувача пройшли промислові випробування у виробничих умовах ТОВ «Продсеріс ІР», ТОВ «Клуб чіпсів», ТОВ «АККО Інтернешнл». За  результатами досліджень науковцем отримані 6 патентів України на винахід і 6 патентів України на корисну модель.

 

Офіційними опонентами виступили завідувач кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету, професор Олеся Прісс і доцент кафедри зберігання і переробки зерна Уманського національного університету садівництва Яна Євчук.

 

Члени Спеціалізована вченої ради Д 26.058.07 зазначили наукову і практичну цінність дисертаційної роботи Максима Писарєва.

 

Підтримати молодого науковця прийшли колеги з кафедр технології консервування, технології технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, його колишні викладачі, й зокрема, професор Іван Малежик, рідні і друзі. Перед початком захисту здобувач отримав теплі напутні слова й побажання успіху від завідувача кафедри технології консервування, професора Олександра Бессараба.

 

За результатами публічного захисту, члени спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 одноголосно присудили Максиму Писарєву науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів.

 

Вітаємо Максима Григоровича! Бажаємо наснаги й подальших вагомих наукових успіхів!

Поділитися у соц. мережах
Відгуки
Залишити відгук

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семь − два =