new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
IMG_3512[1]
150
0
10.03.2015

Відкрита лекція

назад

На кафедрі технології консервування відбулася відкрита лекція, присвячена виготовленню овочевих закусочних консервів для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія». Лекцію провела доцент кафедри Тетяна Левківська, яка представила детальну класифікацію та асортимент закусочних консервів, розглянула основні технологічні операції даної групи консервів. Особливо докладно було розкрито питання процесу обжарювання сировини та обладнання, на якому проводиться цей процес, вимоги до рослинної олії та шляхи контролю її якості під час обжарювання овочів.

 
Лекція супроводжувалася показом слайдів та відео, на якому були представлені операції від миття сировини, інспекції, калібрування і до очищення та обжарювання.
Лекцію відвідали викладачі кафедри та представник від навчально-методичного відділу Алла Оскілко. Всім присутнім сподобалася лекція, адже тепер вона стане в нагоді навіть в домашніх умовах, не говорячи вже про її велику користь в майбутньому для випускників, що втілюватимуть свої наукові проекти в консервному виробництві.

 

Поділитися у соц. мережах
Відгуки
Залишити відгук

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один × три =