new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
172
258
0
07.10.2015

Відкриття форуму

назад

3 жовтня студенти, аспіранти, викладачі й навчально-допоміжний персонал кафедри технології консервування відкрили перший форум під егідою «Моя професія – моє покликання». Цей захід було приурочено до святкування Дня працівника харчової промисловості, який відбудеться в жовтні цього року.

 
Хіба ж можна було лишитись осторонь такої події! Організувати такий захід не просто – адже зібралось понад 50 учасників. Але всі справились, бо недарма кафедра готує майбутніх керівників! Тому навики організаторської майстерності були важливими для майбутніх технологів чи директорів. Спробувати себе в якості керівника маленького колективу – чудовий досвід!
Студенти 1-5 курсів дружно зібрались на території оздоровчого табору «Буревісник». Перше слово для привітання взяв директор табору, викладач кафедри Шутюк Віталій Володимирович, а потім – всі інші викладачі та аспіранти.

 

 

 

Згадали про фундаторів кафедри – наших шановних професорів Малежика І.Ф та Бессараба О.С., побажали їхм міцного здоров’я, сил та наснаги. Свято почалося….
А потім всі разом були об’єднані однією метою – згуртуватись у міцний колектив та позмагатись у заздалегідь підготовлених конкурсах. Кожна команда обрала свого капітана та склала свій неповторний віршований девіз. Під гучні оплески почались змагання. Найперший і найвідповідальніший був конкурс на кращий консервований продукт. І хоча комісії було непросто визначити переможця в лідери вирвалось три продукти: «Романтичний джем» (перше місце, студентка гр. ТК-3-5 Норченко Дарія, команда «Веселі консерви»), «Лечо на снігу» (друге місце, студентка гр. ТК-4-4 Грушковська Аліна, команда «Веселі перці» ) та «Асорті» (третє місце, студент групи гр.ТК-1-3 Кацевич Роман, команда «Законсервовані»).

 
Цей конкурс надихнув і на подальші звершення – згадали про Свято українського козака, яке скоро має відбутися. Студенти 5 курсу вирішили передати свій досвід початківцям – зварили неперевершений куліш. А поки від казана йшов запаморочливий аромат, згадали і про Запорізьку Січ, і про гетьманів України. Оголосили конкурси на знання козацьких пісень, прислів’я, та особливості козацького іміджу. Щасливих переможців – вітали призами. До самого вечора лунали пісні, жарти та веселий сміх.

 

 

 

«Таке чудове свято, такий гарний видався день – дай Бог щоб не останній раз !!!» — побажав один із студентів.

 

Ми віримо – так воно і буде! Так добре, коли всі разом! А все найкраще буде попереду!

 

 

Поділитися у соц. мережах
Відгуки
Залишити відгук

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 × 2 =