new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
12
149
0
15.06.2016

Відлік розпочато!

назад

13 червня 2016 року стане знаменною датою для восьми випускників 4-го курсу спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», які представили свої дипломні проекти Державній екзаменаційній комісії для отримання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія».
Голова ДЕК, проректор університету, професор кафедри технології консервування Олександр Бессараб відкрив засідання ДЕК і побажав студентам достойно представити свої проекти перед членами комісії. До складу ДЕК також увійшли: в.о. завідувача кафедри технології консервування, доцент Галина Бандуренко, доцент кафедри технології консервування Віталій Шутюк, старший викладач кафедри безпеки життєдіяльності Галина Ашмаріна і секретар – доцент кафедри технології консервування Тетяна Левківська.
Студенти представили до розгляду комісії повноцінні наукові та технічні рішення, які можливо втілити у виробничих умовах. До розгляду комісії представлено ще й цілком нові ідеї щодо розроблення й удосконалення технологій і рецептур соусів із нетрадиційної сировини, фруктової снекової продукції, овочевих нектарів, супових заправок тощо.Члени комісії задали безліч запитань, серед яких траплялися і каверзні, та випускники чітко й лаконічно відповідали, підтвердивши високий рівень своєї підготовки й бездоганне володіння матеріалом.
Оголошуючи своє рішення, члени ДЕК привітали випускників із присвоєнням їм освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» і побажали успішно здати вступні іспити до магістратури.
Вітаємо випускників кафедри з першим вагомим результатом, а всім наступним студентам, у яких захисти ще попереду, рівнятися на кращих!

Поділитися у соц. мережах
Відгуки
Залишити відгук

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 + пятнадцать =