new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
IMG_3486[1]
133
0
18.02.2015

Захисти спеціалістів

назад

Здається тільки вчора вони вступили в Національний університет харчових технологій, а нині вже випускники, що отримали освітньо-кваліфікаційний рівень «Спеціаліст» зі спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів». Саме такі слова прозвучали в адресу дипломантів на кафедрі технології консервування після оголошення результатів захисту дипломних проектів. До складу Державної екзаменаційної комісії (ДЕК) увійшли: голова комісії, головний технолог агрофірми «Столична» Марія Ромко, члени комісії — завідувач кафедри технології консервування, професор Олександр Бессараб, доценти кафедри технології консервування Марія Жеплінська, Оксана Точкова (секретар комісії) та старший викладач кафедри безпеки життєдіяльності Галина Ашмаріна.

 
Доповіді були надзвичайно цікавими з реальними проектами будівництва нових фруктових, овочевих цехів, цеху для виробництва продукції для дитячого харчування. А ще цікавішими виявились запитання та відповіді на них. Тепер з усією впевненістю можна сказати, що консервна галузь харчової промисловості поповниться здібними спецілістами, які прикладуть всіх зусиль задля виготовлення корисної та порівняно дешевої консервної продукції з української сировини.

Поділитися у соц. мережах
Відгуки
Залишити відгук

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

6 − 1 =