new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
01
127
0
05.10.2020

Заняття на тему «Інноваційні рішення в технологіях соусів»

назад

На кафедрі технології консервування 5 жовтня 2020 року відбулося відкрите заняття на тему «Інноваційні рішення в технологіях соусів» з дисципліни «Інноваційні технології в консервній галузі», яке доцент кафедри, к.т.н. Ольга Бендерська провела для здобувачів-магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»

 

Лектор продемонструвала високий рівень культурної та технічної української мови, матеріал викладався у прийнятному для конспектування темпі. Викладач дотримувалась педагогічного такту та доброзичливості до студентів. Матеріал викладався вільно, послідовно, ясно, емоційно, державною мовою, виділялись основні моменти; студентська аудиторія залучалася до дискусії.

 

На відкритій лекції були присутні заступник завідувача кафедри, викладачі кафедри, здобувачі вищої освіти ОР «магістр», спеціаліст навчально-методичного управління університету.

 

Колеги відзначили, що лекція була прочитана на високому методичному рівні, матеріал систематизований, поданий у вигляді блок-схем і таблиць, що значно полегшувало сприйняття.

Поділитися у соц. мережах
Відгуки
Залишити відгук

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × два =