new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
14
140
0
18.02.2020

Завершилися захисти здобувачів вищої освіти

назад

На кафедрі технології консервування з 11 по 14 лютого 2020 року відбулися основні захисти здобувачів вищої освіти:
– дипломних проектів для фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології» освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» заочної форми навчання;
– магістерських робіт фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології» освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітніми програмами «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів» і  Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів».
При чому за освітньою програмою «Технології зберігання та
перероблення водних біоресурсів» у нашому університеті відбувся перший випуск «Магістрів».

В роботі екзаменаційних комісій взяли досвідчені спеціалісти
харчової галузі: Чагаровський Олександр Петрович, д.т.н., професор, керівник проекту ТОВ «Науково-виробнича організація «Лактол Інтернейшнл» (голова); Бессараб Олександр Семенович, к.т.н., професор, завідувач кафедри технології консервування; Шутюк Віталій Володимирович, д.т.н., професор кафедри технології консервування;
Терлецька Віта Альбертівна, к.т.н., доценткафедри технології
консервування та Бендерська Ольга Вячеславівна, к.т.н., старший викладач кафедри технології консервування (секретар).
Здобувачі кафедри технології консервування показали високий
рівень знання технологічних процесів та навики аналізу виробничих ситуацій.

Колектив кафедри бажає подальших успіхів випускникам та
неодмінно реалізувати себе!

Поділитися у соц. мережах
Відгуки
Залишити відгук

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

4 × один =