new2
Відео
Відео про нашу кафедру
Галерея
З життя кафедри...
12860824
Фото викладачів кафедри
Бессараб Олександр Семенович
136
0
17.10.2014

Журналісти

назад

Журналісти різних телеканілів часто навідуються в університет з порадами для телеглядачів. На цей раз на кафедру технології консервування завітали представники каналу UBR, яким була надана кваліфікована допомога в питанні корисності овочевих та фруктових соків, виготовлених зі свіжої сировини, в якій є набагато більше біологічно активних речовин, ніж в тій, що вже зберігається протягом певного часу. Запитання, що прозвучали в адресу доцента кафедри Марії Жеплінської, стануть хорошою відповіддю для всіх телеглядачів, що дивляться ранкові передачі на телеканалах 1+1 та Інтер. Тож найближчим часом саме на цих каналах можна буде переглянути передачі з участю нашого фахівця і зробити правильний вибір щодо напоїв та соків консервного виробництва. Пийте українське, адже воно найкраще!

Поділитися у соц. мережах
Відгуки
Залишити відгук

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

17 + семнадцать =